Loyalty card

AMC Afrodite Mode Collection osmislila je Loyality program kojim svojim članovima omogućava mnoge povoljnosti pri kupovini.

 

Kupovina sa AMC karticom moze da Vam donese popuste koji se kreću čak do -20% na celokupnu ponudu, a stičete pravo i na mnoge druge povoljnosti koje ce za imaoce kartica modna kuća AMC ekskluzivno pripremati iz meseca u mesec.

 

POGODNOSTI ZA SVE ČLANOVE
Pokazivanjem AMC kartice u našim radnjama obračunava se popust u skladu sa postignutim bonitetnim razredom.

 

ŠTO VIŠE KUPUJETE TO ĆE VAM BITI JEFTINIJE!
Kartica pogodnosti funkcioniše tako što sabira Vaše ukupne kupovine od momenta pristupanja Loyality programu. Svaka kupovina od momenta sticanja kartice evidentira se u računarskom sistemu, a pri sledećoj kupovini vam se obračunava visina popusta u odnosu na postignuti bonitetni razred.

Bonitetni period u okviru koga se može vršiti sabiranje kupovina uz Loyality karticu modne kuće AMC-Afrodite Mode Collection je 2 godine od datuma izdavanja kartice. 

POSEBNI SISTEM AKCIJA ZA ČLANOVE LOYALITY CLUBA
Pored redovnog popusta na kartici, za imaoce kartice osmislićemo čitav niz pogodnosti i posebnih akcija koje će članove našeg programa izdvajati u odnosu na ostale potrosače. O posebnim akcijama clanovi Loyality kluba biće obavešteni putem sms poruka, pa Vas pozivamo da nam u pristupnoj izjavi poverite broj svog mobilnog telefona.

 

OBAVEŠTAVANJE ČLANOVA LOYALITY CLUBA
Tokom godine na nasim prodajnim mestima, pripremamo veliki broj marketinških akcija, koje ćemo zajedno sa drugim zanimljivostima i aktuelnostima iz nase kompanije objavljivati na našem Web sajtu i na našoj Facebook stranici. Pratite nas putem društvenih mreža kako biste medju prvima saznali aktuelnosti iz naše modne kuće.Sve što treba da uradite kako biste koristili čitav niz navedenih pogodnosti je da popunite Pristupnicu i postanete naš Loyality član.

 

Da pristupite AMC Loyality programu kliknite download na dokument ispod, popunite priloženi obrazac i na osnovu njega zatražite svoju LOYALTY CARD u najbližoj AMC radnji.
Uživajte u popustima i benefitima koje vam vaša kartica omogućava.

 

PREUZMITE OBRAZAC [ PDF 100KB ]

 

ČESTITAMO! POSTALI STE ČLAN AMC KLUBA