O KOMPANIJI

Idejni tvorac naše robne marke

 

Afrodita Bajić je zamenica direktora i suvlasnica poznate firme Afrodite Mode Collection. Firmu je osnovala 1989 sa svojim mužem, a visoka motivisanost, upornost i vizija o uspehu doveli su do rezultata. Afrodita Bajić je majka troje dece i druga generacija se uključila u posao. Danas, robna marka AMC je sinonim za moderan dizajn i kvalitet od koga se nije odustajalo ni u vreme najveće krize. Naša firma stalno ulaže u inovativne načine proizvodnje, lokalnu zajednicu, ljudske resurse, a posebno se ponosimo društveno odgovornim poslovanjem.

Kao aktivna članica Udruženja poslovnih žena, Kluba prvih žena, i kao jednoj od Ambasadorki ženskog preduzetništva cilj joj je da podrži umrežavanje medju poslovnim ženama i razvoj ženskog preduzetništva.

Mi u AMC Afrodite Mode Collection verujemo da moda kao oblik primenjene umetnosti u naše živote unosi lepotu i čini svet boljim.

Ostaćemo dosledni ideji da naš proizvod bude dostupan i kvalitetan. Naš klijent je prevashodno savremena, samosvesna, poslovna žena koja u našim modelima izgleda moderno i elegantno. Već afirmisana poslovna žena prepoznaje se u našim modernim i klasičnim poslovnim modelima. Posebnu pažnju posvetili smo damama na početku karijere sa naglašenom modernom linijom. Naše klijente vidimo i u kompanijama koje imaju potrebe za poslovnim dres kodom.

Zbog tempa života i klimatskih promena orijentacija modnog dizajna će sve manje biti sezonska, a sve više kontinuirana sa jasnom filozofijom o slojevitom i višenamenskom odevanju.

Zbog daljeg ubrzanog razvoja savremenih digitalnih i elektronskih medija otvaraju se mogućnosti da sa klijentima budemo u još bližem i neposrednijem kontaktu.

Naši modeli naći će se u buticima opremljenim po savremenim maloprodajnim standardima na prometnim gradskim lokacijama širom Srbije i regiona – kroz sopstvenu maloprodaju i veleprodaju.

Proizvodi kompanije AMC plasiraju se kroz razgranatu mrežu od 13 sopstvenih maloprodajnih objekata, kao i kroz objekte mnogobrojnih veleprodajnih kupaca.

AMC aktivno izvozi svoje proizvode na tržište Crna Gore, Republika Srpska,, sa tim što pretenduje da širi izvoz i na ostala tržišta.